Mirë se erdhët në Ebaufix

Tiefengrund

Lyerje bazike për siperfaqe të
brendshme dhe të jashtme

Lyerje bazike për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme para aplikimit të lyerjeve përfundimtare.

Përdorimi: Lyerje bazë para ngjyrosjes me ngjyra disperzive, para gletimit me glet-masë, akryl lidhës dhe para aplikimit të llaqeve suvatuese dhe fasadave minerale dhe akrilike. Akyrl Emulzion zbutet me ujë në propocion 1:1. Baza që lyhet me Akryl Emulzion duhet të jetë e fortë, e pastër dhe e thatë.

Aplikimi: me brushë, brushë cilindrike ose me mjete spërkatëse. Për 1m2 nevojiten 100 gr Akryl Emulzion. Mjetet e punës duhet të pastrohen menjëherë pas përfundimit të punës me ujë. Pamja: lëng qumështor Densiteti: 1.00kg/l PH: 8-9

Konsumi: L/m2 – 1L =10 m2

Paketimi: 5kg, 10kg, 15kg, 20kg

Temperatura e Aplikimit: +5°C – +25°C

Magazinimi: Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtëpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat.

Afati i qëndrueshmërisë: 12 muaj nga data e prodhimit. 

Barrie shipping micardis 80mg Azor ahai nissa nissa Cephalexin syrup dosage Where to buy imitrex 25mg in North Dakota Generic accupril from Sudbury Buy sustiva online from Denver Reglan side effects depression How to get prescription for pradaxa Does prednisone make you bloated Etodolac online in india