Mirë se erdhët në Ebaufix

Fasadë DF10

Fasadë Dekorative Full Abrib

Fasadë plastike Full Abrib për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Përbërja: Llaç i bardhë dekorativ Full-Abrib në gjendje të lëngshme. Prodhim me kualitetit të lartë i gatshëm për përdorim, i lehtë për aplikim. Baza ku aplikohet Fasada Dekorative Full-Abrib duhet të jetë e fortë dhe e pastër.

Aplikimi: aplikohet me vegël të çeliktë në trashësi me kokërrizat që përmban llaçi dekorativ. Strukturimi bëhet me vegël plastike deri sa llaçi është i përpunueshëm. Produkti i finalizuar është i fortë, i rezistueshëm ndaj ujit dhe kushteve të ndryshme atmosferike.

Përdorimi: Brenda 2 orësh, të mos përzihet me materiale tjera

Konsumi: 1.5mm – 2.0mm – 2.5 kg/ m2 2.0mm – 2.5mm – 3.2 kg/ m2 2.5mm -3.0mm – 4.0 kg/ m2

Paketimi: 25kg

Temperatura e përdorimit: +5°C – +25°C. Pastrimi mjeteve të punës menjëherë pas përdorimit.

Magazinimi: Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtëpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat.

Afati i qëndrueshmërisë: 12 muaj nga data e prodhimit.