Mirë se erdhët në Ebaufix

Silikat Pro

Akrylat Fassadex Silikatfarbe - Ngjyrë me bazë silikate për përdorim të jashtëm

Përdorimi: Akrylat Fassadex Silikatfarbe është produkt i gatshëm për përdorim, me bazë silicate, i cili aplikohet për lyerjen, mbrojtjen dhe dekorimin e mureve, tavaneve dhe hapësirave të jashtme, të cilat janë dedikuar për pigmentim me sistemin Ebaufix Classic Collection. Akrylat Fassadex Silikatfarbe shquhet për arritjen e nuancimeve me tone të plota gjatë pigmentimit me sistemet e përcaktimit të nuancimeve kompjuterike.

Aplikimi: Akrylat Fassadex Silikonharz Fassadenfarbe aplikohet me brushë cilindrike, furçë ose pompë. Masa duhet të përzihet para aplikimit. Për 1m2 nevojiten 250-300gr Akrylat Fassadex Silikatfarbe. Aplikimi mund të bëhet në dy duar (shtresa), mbi sipërfaqet në gjendje të mire dhe jo të degraduara.Akrylat Fassadex Silikatfarbe aplikohet në dy duar të njëpasnjëshme. Baza ku vendoset Akrylat Fassadex Silikatfarbe, duhet të jetë e pastër dhe pa pluhur.Paisjet dhe veglat e punës duhet të pastrohen menjëherë pas aplikimit të produktit.

Paketimi: 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg.

Temperatura e aplikimit: +5°C – 25°C

Magazinimi: Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtëpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat

Afati i qëndrueshmërisë: 12 muaj nga data e prodhimit

Macrobid macrocrystals monohydrate 10 0mg oral capsule