Mirë se erdhët në Ebaufix

Fassadex i70

Akrylat Fassadex
Ngjyrë për përdorim të brendshëm

Përdorimi: Akrylat Fassadex është produkt i gatshëm për përdorim, i cili aplikohet për lyerjen, mbrojtjen dhe dekorimin e mureve, tavaneve dhe hapësirave të brendshme. Karakterizohet nga fuqia mbuluese, bardhësia dhe ngjyra të rezisgtueshme në kohë. Posedon aftësi të lehtë në aplikim, nivelim si dhe ngjitje të forte si dhe tharje të shpejtë. Përfundimi rezulton me një sipërfaqe mat, me rezistencë të lartë ndaj agjendëve gërryes.

Aplikimi: Akrylat Fassadex i brendshëm aplikohet me rrul, brushë cilindrike, furçë ose pompë. Masa duhet të përzihet para përdorimit. Për 1m2 nevojiten 250-300 gr Akrylat Fassadex. Aplikimi bëhet në dy duar (shtresa), mbi sipërfaqet në gjendje të mirë dhe jo të degraduara. Baza ku vendoset Akrylat Fassadex i brendshëm, duhet të jetë e pastër dhe e pa pluhur. Paisjet dhe veglat e punës duhet të pastrohen menjëherë pas aplikimit të produktit.

Paketimi: 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg.

Temperatura e aplikimit: +5°C – 25°C

Magazinimi: Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtëpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat

Afati i qëndrueshmërisë: 12 muaj nga data e prodhimit.