Mirë se erdhët në Ebaufix

Fasadë ST20

Fasadë Dekorative Semi Transparent

Fasadë dekorative plastike – Strukturë për pigmentim, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Përbërja: llaç i bardhë dekorativ, në gjendje të lëngët. Është produkt me cilësi të lartë, i gatshëm për përdorim, i lehtë për aplikim, i cili përdoret për mure të brendshme dhe të jashtme. Përdoret për hapësira të brendshme dhe të jashtme, të cilat janë të dedikuara për pigmentim me sistemin Ebaufix Classic Collection si dhe sisteme tjera të ngjyrave kompjuterike. Baza ku aplikohet fasada duhet të jetë e fortë dhe e pastër.

Aplikimi: aplikohet me vegël të çeliktë, në trashësi me kokërrizat që përmban llaçi dekorativ. Strukturimi bëhet me vegël plastike deri sa llaçi është i përpunueshëm. Produkti i finalizuar është i fortë, i rezistueshëm ndaj ujit dhe kushteve të ndryshme atmosferike.

Përdorimi: Brenda 2 orësh, të mos përzihet me materiale tjera.

Konsumi: 1.5mm – 2.0mm – 2.5 kg/ m2 2.0mm – 2.5mm – 3.2 kg/ m2 2.5mm - 3.0mm – 4.0 kg/ m2

Paketimi: 25kg

Temperatura e përdorimit: +5°C – +25°C Pastrimi mjeteve të punës menjëherë pas përdorimit.

Magazinimi: Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtëpërdrejtë ndaj diellit dhe ndaj ngricave.

Afati i qëndrueshmërisë: 12 muaj nga data e prodhimit. 

Arava 1 0mg buy online Pepcid rebate Janumet xr precio 28 tabletas Azor ahai nissa nissa Is mirapex a controlled substance Oregon aldara shipping Asacol withdrawal Where to buy zestril 2.5mg online in Montreal Generic persantine from Columbus Where to buy levitra in Phoenix