Mirë se erdhët në Ebaufix

Fasadë DS15

Fasadë dekorative - Strukturë

Fasadë plastike për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Përbërja: llaç i bardhë dekorativ struktural në gjendje të lëngshme. Prodhim me cilësi të lartë, i gatshëm për përdorim, i lehtë për aplikim. Baza ku aplikohet Fasada Dekorative strukturale duhet të jetë e fortë dhe e pastër.

Aplikimi: bëhet me dorë me vegël të çeliktë, në trashësi me kokërrizat që përmban llaçi dekorativ. Strukturimi bëhet me vegël plastike deri sa llaçi është i përpunueshëm. Produkti i finalizuar është i fortë, i rezistueshëm ndaj ujit dhe kushteve të ndryshme atmosferike. Përdorimi: Brenda 2 orësh, të mos përzihet me materiale tjera.

Konsumi: 1.5mm – 2.0mm – 2.5 kg/ m2 2.0mm – 2.5mm – 3.2 kg/ m2 2.5mm -3.0mm – 4.0 kg/ m2

Paketimi: 25kg

Temperatura e përdorimit: +5°C – +25°C Pastrimi mjeteve të punës menjëherë pas përdorimit.

Magazinimi: Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtëpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat.

Afati i qëndrueshmërisë: 12 muaj nga data e prodhimit. 

Macrobid macrocrystals monohydrate 10 0mg oral capsule Where to buy norvasc 2.5mg in Arkansas online Lansing shipping skelaxin 400mg Generic persantine from Columbus Does macrobid work