Mirë se erdhët në Ebaufix

GletPro 333

Glet Final Profesional 333
Bardhë - Glet final i jashtëm

Glet final me granulometri ekstra të imët, me bazë cimento dhe e modifikuar me polimer akrylik. Kur përzihet me ujin formohet një produkt në formë paste me veti shumë të mira në punim, për trajtimin e mureve të jashtme të ndërtesave. Klasifikohet në kategorinë e llaçit GP CS II, ËO në bazë të standartit EN998-1. Eshtë e përshtatshme për sipërfaqe betoni, llaç me bazë cimento etj.

Udhëzime përdorimi: Sipërfaqja që do të trajtohet me Glet Lemim duhet të mos ketë në sipërfaqe pluhur, bojë ose mbetje të tjera. Nuk ka nevojë të lyhet sipërfaqja e mureve me bazë, përpara trajtimit me Glet Lemim.

Aplikimi: Thesin e Glet lemimit e përziejmë në ujë duke e përdorur një mikser me shpejtësi të ngadaltë, derisa të arrihet një masë kremoze e cila të mund të punohet lehtë. Përzierja aplikohet me vegël metalike me dy shtresa. Shtresa e dytë aplikohet pasi shtresa e parë të jetë tharë (pas 2-3 ore). Lëmimi i sipërfaqes me letër të ashpër kryhet pas 12 ore.

Konsumi: Afërsisht 1, 1 kg/m2/mm trashësi shtresë.

Paketimi: 20kg

Afati i materialit në paketim: 12 muaj. 

Macrobid macrocrystals monohydrate 10 0mg oral capsule Where to buy norvasc 2.5mg in Arkansas online Pay for tamiflu by american express Does macrobid work Generic persantine from Columbus Lansing shipping skelaxin 400mg Does prozac cause hair loss Cheap meloxicam