Mirë se erdhët në Ebaufix

BauPlast 999

Fasadë mermeri
shumëngjyrëshe – Buntsteinputz

Akrylat Bauplast është fasadë shumëngjyrëshe e prodhuar nga gurë të përzgjedhur natyral, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Baza ku vendoset Akrylat Bauplast duhet të jetë e pastër dhe e thatë.
Para përdorimit të Akryl Bauplast, sipërfaqja duhet të lyhet me Akryl Emulzion (CCA 100gr/m2)

Përgatitja: E tërë sasia e Akrylat Bauplast duhet të përzihet mirë derisa të arrijë nivelin e njëjtë të dendësisë dhe shkumës.

Aplikimi: Me rrafshues të pa koroduar çeliku në trashësi prej 2-3mm rrafshohet masa derisa të humbet pamja “qumështore”, pastaj bëhet rrafshimi final. Puna duhet të bëhet pa ndërprerje nga njëri kënd i murit në tjetrin. Në objekte shumëkatëshe punohet në ndërkohë në të gjitha katet.

Përdorimi: Brenda 2 orësh, të mos përzihet me material tjera. Nëse punohet në kushte jo të mira atmosferike muri duhet të mbrohet nga të reshurat.

Paketimi: 25kg

Temperatura e përdorimit: +5°C – 25°C Pastrimi mjeteve të punës menjëherë pas përdorimit

Magazinimi: Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtëpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat.

Afati i qëndrueshmërisë: 12 muaj nga data e prodhimit. 

Pay for tamiflu by american express Order januvia 25mg online with american express Where to buy norvasc 2.5mg in Arkansas online Macrobid macrocrystals monohydrate 10 0mg oral capsule Cheap meloxicam Is estrace bioidentical Does prozac cause hair loss Lansing shipping skelaxin 400mg Generic persantine from Columbus Does macrobid work