Mirë se erdhët në Ebaufix

Fugenfill 550

Fugenfill 550 -
Fugë për pllaka muri - E hirtë

Përdoret për mbushjen e zbrazëtirave mes pllakave të ngjitura në mur.

Mënyra e përdorimit: aplikohet 12 orë pas ngjitjes së pllakave dhe është e përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Sipërfaqja e aplikimit: e pastër, e thatë dhe pa yndyrëra.

Përbërja: çimento e hirtë, minerale dhe aditivë.

Përzierja: 20 deri në max. 25 % me ujë në raport me sasinë e fugës.

Kushtet e aplikimit: prej +5°C deri +35°C.

Paketimi: 2kg, 5kg

Kushtet e ruajtjes: ambiente të thata e pa lagështi.

Afati i materialit në paketim: 12 muaj. 

Off label use of propranolol Does lasix interact with allopurinol Is it safety to buy pristiq online Arava 1 0mg buy online Estrace 0.1 mg gm cream Where to buy norvasc 2.5mg in Arkansas online Is estrace bioidentical Where to buy singulair in Alberta Cozaar precio Azor ahai nissa nissa