Mirë se erdhët në Ebaufix

Fasadë SF25

Fasadë Dekorative Semi Transparent

Fasadë dekorative plastike – Full Abrib për pigmentim, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Përbërja: llaç i bardhë dekorativ, në gjendje të lëngët. Është produkt me cilësi të lartë i gatshëm për përdorim, i lehtë për aplikim. Përdoret për mure të brenshme dhe të jashtme. Fasada dekorative Semi-Transparent Full Abrib përdoret për hapësira të brendshme dhe të jashtme, të cilat janë të dedikuara për pigmentim me sistemin Ebaufix Classic Collection, si dhe sisteme tjera të ngjyrave kompjuterike. Baza ku aplikohet Fasada dekorative Semi-Transparent Full Abrib duhet të jetë e fortë dhe e pastër.

Aplikimi: aplikohet me vegël të çeliktë në trashësi me kokërrizat që përmban llaçi dekorativ. Strukturimi bëhet me vegël plastike deri sa llaçi është i përpunueshëm. Produkti i finalizuar është i fortë, i rezistueshëm ndaj ujit dhe kushteve të ndryshme atmosferike.

Përdorimi: brenda 2 orësh, të mos përzihet me materiale tjera.

Konsumi: 1.5mm – 2.0mm – 2.5 kg/m2 2.0mm – 2.5mm – 3.2 kg/m2 2.5mm -3.0mm – 4.0 kg/m2

Paketimi: 25kg

Temperatura e përdorimit: +5°C – +25°C. Pastrimi mjeteve të punës menjëherë pas përdorimit.

Magazinimi: Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtëpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat.

Afati i qëndrueshmërisë: 12 muaj nga data e prodhimit.