Mirë se erdhët në Ebaufix

Silikonharz

Akrylat Fassadex Silikonharz - Ngjyrë me bazë silikoni për përdorim të jashtëm

Përdorimi: Akrylat Fassadex Silikonharz Fassadenfarbe është produkt i gatshëm për përdorim, i cili aplikohet për lyerjen, mbrojtjen dhe dekorimin e mureve, tavaneve dhe hapësirave të jashtme, të cilat janë të dedikuara për pigmentim me sistemin Ebaufix Classic Collection dhe sisteme tjera të ngjyrërave kompjuterike. Akrylat Fassadex Silikonharz Fassadenfarbe shquhet për arritjen e nuancimeve me tone të plota gjatë pigmentimit me sistemet e përcaktimit të nuancimeve kompjuterike. Ka punueshmëri të lehtë në aplikim, nivelim si dhe ngjitje të fortë dhe tharje të shpejtë. Përfundimi rezulton me një sipërfaqe mat, me rezistencë të lartë ndaj agjendëve gërryes.

Aplikimi: Akrylat Fassadex Silikonharz Fassadenfarbe aplikohet me brushë cilindrike, furçë ose pompë. Masa duhet të përzihet para aplikimit. Për 1m2 nevojiten 250-300gr. Akrylat Fassadex Silikonharz Fassadenfarbe, aplikimi mund të bëhet në dy duar (shtresa), mbi sipërfaqet në gjendje të mirë dhe jo të degraduara. Baza ku vendoset Akrylat Fassadex Silikonharz Fassadenfarbe, duhet të jetë e pastër dhe pa pluhur. Paisjet dhe veglat e punës duhet të pastrohen menjëherë pas aplikimit të produktit.

Paketimi: 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg.

Temperatura e aplikimit: +5°C – 25°C

Magazinimi: Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtëpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat

Afati i qëndrueshmërisë: 12 muaj nga data e prodhimit.