Mirë se erdhët në Ebaufix

SuperFix 800

SuperFix 800 - I Hirtë
Ngjitës multifunksional

Ngjitës për pllaka me bazë çimento shumë cilesor, I deformueshëm, shumë elastic, i përbërë nga rërë karbonati dhe mermeri të cilësisë së lartë, rezina sintetike dhe additive specifike, rezistent ndaj rrëshkitjes dhe kohë punueshmërie të gjatë.  

Menyra e pergatitjes se perzierjes: Përzieni 7-8 litra ujë të pastër me 25kg SuperFix, përzieni masen e krijuar me një përzierës elektrik deri sa të formohet një masë homogjene dhe pa kokërriza. Lëreni në qetësi për 10 minuta dhe më pas përzieni përsëri përpara përdorimit. Koha e punueshmërisë së përzierjes është 2-3 orë në kushte normale temperaturash (20°C).

Ngjyra: Gri Konsumi: 4-5 kg/m2

Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.

Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.

Uji per përzierje: 7-8 litra ujë për 25 kg

Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.