Mirë se erdhët në Ebaufix

Easyfix 100

Easyfix 100
Ngjitës për pllaka muri- I Hirtë

Mënyra e përdorimit: Përdoret në shtresë të hollë për ngjitjen e pllakave të lehta të qeramikës në mure. Aplikohet në sipërfaqe të brendshme.

Sipërfaqja e aplikimit: e pastër, e thatë dhe pa yndyrëra.

Përbërja: çimento e hirtë, minerale dhe aditivë.

Përzierja: 20 deri në max. 25 % me ujë në raport me sasinë e ngjitësit.

Paketimi: 25kg.

Kushtet e aplikimit: prej +5°C deri +35°C.

Kushtet e ruajtjes: ambiente të thata e pa lagështi.

Afati i materialit në paketim: 12 muaj.