Mirë se erdhët në Ebaufix

SipoFix 300

Sipofix 300
Ngjitës për Siporex - I Hirtë

Ka përdorim special për ngjitjen e bllokave siporex.

Mënyra e përdorimit: aplikohet në shtresë të hollë dhe është i përshtatshëm për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm.

Sipërfaqja e aplikimit: e pastër, e thatë dhe pa yndyrëra.

Përbërja: çimento e hirtë, minerale dhe aditivë.

Përzierja: 20 deri në max. 25 % me ujë në raport me sasinë e ngjitësit.

Kushtet e aplikimit: prej +5°C deri +35°C.

Paketimi: 25kg.

Kushtet e ruajtjes: ambiente të thata e pa lagështi.

Afati i materialit në paketim: 12 muaj