Mirë se erdhët në Ebaufix

Easyfix 110

Easyfix 110
Ngjitës për pllaka në dysheme - I Hirtë

Mënyra e përdorimit: në shtresë të hollë për ngjitjen e pllakave të qeramikës në dysheme. Aplikohet në sipërfaqe të brendshme.

Sipërfaqja e aplikimit: e pastër, e thatë dhe pa yndyrëra.

Përbërja: çimento e hirtë, minerale dhe aditivë.

Përzierja: 20 deri në max. 25 % me ujë në raport me sasinë e ngjitësit.

Kushtet e aplikimit: prej +5°C deri +35°C.

Paketimi: 25kg.

Kushtet e ruajtjes: ambiente të thata e pa lagështi.

Afati i materialit në paketim: 12 muaj